Löytöeläinkodin

Mustis
Mustis on arviolta jo hieman iäkkäämpi poikakissa. Mustis on arka. Vielä emme ole päässeet silittelemään poikaa. Muiden kissojen seura on tehnyt Mustikselle hyvää ja hänet myydäänkin uuteen kotiin ainoastaan löytiksen Bossen kanssa. 

Bosse
Bosse on valko-oranssi, pörröinen poikakissa. Luonteeltaan Bosse on arka ja viihtyy paljon omissa oloissaan. Bosse antaa kuitenkin silittää jos lähestyy rauhassa ja tutustelee ensin. Muiden kissojen seura on tehnyt Bosselle hyvää ja hänet myydäänkin ainoastaan löytiksen Mustiksen kanssa.

Leidi (alustavasti varattu)
Leidi on reilu vuoden ikäinen tyttökissa. Hän on hyvin seurallinen ja hoidonkipeä neiti. Leidi tykkää kovasti leikkiä. Leidillä on tällä hetkellä pennut, joten uuteen kotiin hän pääsee vasta pentujen luovutuksen ja eläinlääkärikäynnin jälkeen. Emme osaa sanoa, miten Leidi suhtautuu toisiin kissoihin.

Lenni
Lenni on keväällä 2020 syntynyt nuori poikakissa. Hän on ujo ja arka, paljon omissa oloissaan viihtyvä söpöläinen. Lenni saapui löytikselle heikossa kunnossa, mutta on parantunut. Hän tykkää leikkiä, varsinkin huiskalelut ja kilisevät pallot ovat kivoja. Lenni syö vain viljatonta ruokaa.

Maija
Maija on arviolta reilu kolmen vuoden ikäinen tyttökissa. Hän saapui löytikselle Siikajoelta yhdessä neljän pentunsa kanssa. Luonteeltaan Maija on rauhallinen ja hieman pidättyväinen. Rapsutuksista hän tykkää kovasti. Maija saattaa tulla toimeen muiden kissojen kanssa.

Tuhka
Tuhka alkukeväällä 2020 syntynyt tyttökissa. Hän on arka, mutta utelias. Myydään mieluiten toisen kissan kaveriksi.

Aava
Aava on arviolta parin vuoden ikäinen tyttökissa. Hän on arka. Vielä neiti ei anna paljoa rapsutella, mutta ajan kanssa hänestä tulee varmasti ihana, rapsuteltava karvapallo. Aavalle etsitään kotia, jossa olisi toinen kissakaveri tai mahdollisuus ottaa toinen kissa kaveriksi meiltä löytikseltä.

Alma
Alma on arviolta viiden vuoden ikäinen kissaneiti. Luonteeltaan hän on hieman arka, mutta tutustelun jälkeen hän tulee itse rapsuteltavaksi ja onkin kovin seurallinen ja hoidonkipeä. Alma saapui löytikselle tiineenä ja sai viisi pentua. Alma on varattavissa, mutta pystyy muuttamaan uuteen kotiin vasta pentujen luovutuksen jälkeen. Alma tulee toimeen muiden kissojen kanssa ja myydäänkin mieluiten kotiin toisen kissan kaveriksi.

Alman pennut eivät ole vielä varattavissa.

Dove ja Daim
Dove ja Daim ovat kesällä 2020 syntyneet siskokset. Molemmat ovat hieman arkoja, mutta hyvin uteliaita ja leikkisiä. Molemmat tykkäävät silityksistä, mutta sylissä eivät kauaa viihdy. Dove ja Daim etsivät ainoastaan yhteistä kotia.

Eemeli
Eemeli on arviolta reilu kahden vuoden ikäinen poikakissa. Hän on arka. Enempää emme vielä osaa hänestä kertoa.

Hupu ja Molla
Hupu ja Molla ovat keväällä 2020 syntyneet sisarukset. He saapuivat yhdessä Siikajoelta emonsa Maijan sekä kahden muun pennun kanssa. Hupu ja Molla ovat arkoja, mutta uteliaita sekä leikkisiä. Hupu ja Molla lähtevät ainoastaan samaan kotiin.

Kaisla, Aalto, Meri, Ahti ja Myrsky
(Yksi pennuista ei halunnut kuvaan)

Nämä viisi sisarusta ovat syntyneet keväällä 2020. He saapuivat löytikselle Siikajoelta yhdessä emonsa kanssa. Pennut ovat arkoja, mutta seuraavat kuitenkin uteliaina tarkasti kaikkea ympärillä tapahtuvaa. Pennut kaipaavat lajitoverin seuraa, joten he lähtevät ainoastaan kaverin kanssa tai kotiin, jossa ennestään kissa.

Neko
Neko on arviolta vajaa kahden vuoden ikäinen tyttökissa. Hän on arka, mutta antaa pienen tutustelun jälkeen silittää. Neko viihtyy paljon omissa oloissaan. Hän saattaisi tulla toimeen toisten kissojen kanssa.

Roomeo
Roomeo on reilu kahden vuoden ikäinen, isokokoinen poikakissa. Hän on arka ja ainakin vielä omissa oloissaan viihtyvä. Roomeo etsii rauhallista kotia, jossa saisi rauhassa totutella kodinomaiseen ympäristöön.

Ruska
Ruska on arviolta kahden vuoden ikäinen poikakissa. Luonteeltaan hän on arka, mutta rauhallinen. Ruska viihtyy paljon omissa oloissaan. Emme osaa vielä sanoa, miten hän tulee toimeen muiden kissojen kanssa.

Noki

(kuvaus tulee myöhemmin)

Oliver

(kuvaus tulee myöhemmin)

Nelli

(Kuvaus tulee myöhemmin)