Löytöeläinkodin


Mikäli olet kiinnostunut jostakin kissasta, täytäthän esihaastattelulomakkeen, kiitos!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvkmWlWmkq8-oLC4WnGRyZKMyVb05yrT9V3nS9XPiqfOD80g/viewform?usp=sf_link

Hilma


Hilma on muutaman vuoden ikäinen ujohko tyttökissa, mieluiten hän pötköttelee ja nukkuu pedissään päivät. Löytiksen hiljentyessä Hilmakin uskaltautuu esille syömään ja välillä leikkimään. Hilma rakastaa nykyään tuttujen ihmisten rapsutuksia ja tyttöä saa välillä hoitaa pitkään.

Hilma etsii yhteistä kotia Ailin kanssa, tai yksin jos kotona on jo kiltti kissakaveri.

Hilma on altistunut mycoplasmalle

Aili

Aili, rakas pieni mörököllimme, on n. 6-vuotias leikattu tyttökissa. Luonteeltaan Aili on arka, ja saattaa sähistä tai murista toisinaan, mutta suurimman osan ajastaan hän viihtyy omissa oloissaan kaikessa rauhassa. Illan tullen löytiksen hiljentyessä saavat lelutkin kyytiä. Aili antaa nykyään parin työntekijän silittää kunhan on todella rauhallista ja pitää siitä kovasti, kuitenkin omilla ehdoillaan.

Aili etsii yhteistä kotia Hilman kanssa, tai yksin jos kotona on jo kiltti kissakaveri. Ei lapsiperheeseen.

Aili on populaatiokissana altistunut mycoplasmalle, hoidettu sitä vastaan ja voi tällä hetkellä hyvin.

Karvinen


Karvinen on vielä hieman arka ja välillä omissa oloissaan viihtyvä kissaneiti, jonka iäksi on arvioitu n. 4 vuotta. Rauhallisina hetkinä hakeutuu toisten kissojen pariin ja uteliaana seuraa löytiksen tapahtumia, mutta muuten se viihtyy sohvan alla, josta on turvallista kurkkia muita. Karvinen tykkää nykyään kovasti hoitamisesta, kunhan on rauhallista, säikähtäessään saattaa kuitenkin antaa käpälästä. Karvinen tulee kilttien kissojen kanssa toimeen ja olisikin ihanaa, jos sille löytyisi koti missä olisi lajitoverin seuraa. 
Ei lapsiperheeseen.

Karvinen sairastaa mycoplasmaa, mikä kannattaa ottaa huomioon tulevassa kodissakin, ei oireile tällä hetkellä.

Puuma ja Mörri


Puuma ja Mörri saapuivat löytikselle Ilveskorvesta keväällä 2019.
Molemmat ovat arkoja, mutta ovat reipastuneet pikkuhiljaa. Molemmat ovat hyvin leikkisiä ja varsinkin Mörri on utelias. Nameista tytöt tykkäävät. Kaksikko tulee tosi hyvin keskenään toimeen, joten ne myydäänkin ainoastaan samaan kotiin. 

Mustis 


Mustis on arviolta jo hieman iäkkäämpi poikakissa. Hän on arka. Mustis tulee hyvin toimeen löytiksen Bosse-kissan kanssa, joten heidät myydäänkin ainoastaan yhteiseen kotiin. 

Bosse


Bosse on valko-oranssi, pörröinen poikakissa. Luonteeltaan Bosse on arka ja viihtyy paljon omissa oloissaan. Bosse antaa kuitenkin silittää jos lähestyy rauhassa ja tutustelee ensin. Muiden kissojen seura on tehnyt Bosselle hyvää ja hänet myydäänkin ainoastaan löytiksen Mustiksen kanssa.

 Matti ja Teppo (varattu)

Matti ja Teppo ovat komeita, seurallisia kollikissoja.  Etenkin Matti viihtyy sylissä ja seuraileekin löytiksen työntekijöitä ahkerasti. Matin lempiharrastuksiin kuuluu kiehnääminen ja huomion metsästys. Teppo on hieman Mattia arempi, mutta antaa silittää etenkin kun tilanne on rauhallisempi. Teppo ei varsinaisesti välitä kuitenkaan sylissä olosta. Matti taas tulee omaehtoisesti usein syliin hoidettavaksi.

Molemmat ovat lähtöisin isommasta populaatiosta ja ovat altistuneet mycoplasma-bakteerille. Kumpikaan ei kuitenkaan ole oireillut. Iältään he ovat noin kaksi vuotiaita.

Veljekset ovat jo kerran myyty uuteen kotiin, mutta palautuivat allergian takia takaisin löytikselle. Veljekset etsivät yhteistä kotia. 

Nokinenä

Nokinenä on komea mutta kovin arka n. 4-5 vuotias leikattu kollipoika, joka viihtyy enimmäkseen vielä omissa oloissaan. Nokinenälle olisi tärkeää löytää mahdollisimman pian rauhallinen (sijoitus)koti, jossa olisi hyvä olla kokemusta aroista kissoista. Ei perheeseen, jossa pieniä lapsia. Emme myöskään tiedä miten Nokinenä tulee toimeen toisten kissojen kanssa.

5 Kissanpentua 

Meillä on vapaana 5 jo luovutusikäistä kissanpentua. Niistä 4 on naaraita ja yksi uros. Osalla pennuista on puolipitkä turkki. Kissanpennut myydään vain kotiin jossa on jo kissakaveri tai kaksi pentua samaan kotiin.

EDIT. Pennuista tullut hurjasti kyselyjä, eiköhän näistä kodit löydetä. 😊 Aletaan pikkuhiljaa käymään hakemukset läpi. 

(Kuvan pennut on jo varattu. Muista pennuista emme voi julkaista kuvia vaitiolovelvollisuuden takia)