Sijoituskodissa


Mikäli olet kiinnostunut jostakin kissasta, täytäthän esihaastattelulomakkeen, kiitos!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvkmWlWmkq8-oLC4WnGRyZKMyVb05yrT9V3nS9XPiqfOD80g/viewform?usp=sf_link

Taffel ja Tuffe


Taffel ja Tuffe ovat keväällä 2020 syntyneet siskokset. Molemmat ovat arkoja, mutta uteliaita ja leikkisiä.
Tuffe on perso ruualle, Taffel taas hieman nirsompi. Neidit etsivät yhteistä kotia, jossa saisivat rauhassa totutella ihmisiin.

Penni


Kovan onnen Penni on jo hieman vanhempi leikattu kollipoika, joka monen epäonnistuneen loukutusyrityksen jälkeen saatiin viimein pois luonnosta turvaan löytikselle. Penni on hyvin arka, mutta rauhallinen, ja viihtyy enimmäkseen omissa oloissaan. Emme tiedä miten Penni tulee toisten kissojen kanssa toimeen. Ei lapsiperheeseen.

 Aimo (sijaiskodissa Aunen kanssa)


Aimo annos kissaa! Tämä nuori ( arviolta muutaman vuoden ikäinen ) ja vielä vähän arka poikakissa viihtyy toistaiseksi enemmän sivustaseuraajana, mutta uskaltautuu toisten seurassa jo välillä tutkimaan ympäristöään. Toisinaan saavat lelutkin kovaa kyytiä. Aimo ilahtuisi kovasti jos pääsisi uuteen kotiin yhdessä jonkun löytikseltä löytyvän kissakaverinsa kanssa.

15.7.2021 - Nykyään Aimo antaa jo silitellä ja tykkää siitä kovasti, mutta välillä saattaa vähän säikähtää itsekin, että mitenkäs minä nyt näin annan koskea! Aimo viihtyy parhaiten Aunen kanssa ja suoraan jos saa sanoa niin ovat kyllä ihan paita ja peppu .

Aimo on altistunut mycoplasmalle.

Aune (sijaiskodissa Aimon kanssa)


Aune on muutaman vuoden ikäinen tyttökissa. Arkuutensa vuoksi emme ole vielä päässeet lähemmin tutustumaan, ja Aune viettääkin päivät mielellään pehmoisessa pesässään, mutta illan tullen saavat lelut kyytiä ja aamuisin palvelusväkeä onkin vastassa mytätyt pedit ja hiekkalaatikkoon lentäneet pallot ja hiiret. Aune etsii yhteistä kotia toisen saman populaation kissan kanssa.

15.7.2021 - Aune on reipastunut ihan valtavasti, ja enää ei lymyillä piilossa! Aimon kanssa erityisen hyvin viihtyvä Aune on antanut välillä silittääkin ja päivät vietetäänkin leikkien ja välillä nokosia nukkuen.

Aune on altistunut mycoplasmalle.